Campanii promo

Cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, cartersoshkosh.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.

REGULAMENT CONCURS CU PREMII

Castigi contravaloarea comenzii

 

 1. Organizatorul CONCURS CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”

Organizatorul  CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii “ este SC GLOBAL BABY BRANDS SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 01.08.2021-15.08.2021, pe site-ul  www.cartersoshkosh.ro

2. Conditii de participare

Pot participa la CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii " persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul concursului:

- o persoana fizica trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul www.cartersoshkosh.ro in perioada 01.08.2021-15.08.2021

- comenzile trebuie sa fie livrate si achitate, nu se iau in considerare comenzile anulate

- in cazul in care castigatorul decide sa returneze comanda castigatoare partial/total, contravaloarea produselor returnate va fi scazuta din valoarea premiului.

O persoana fizica poate sa participe de mai multe ori in perioada valabilitatii concursului.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor in cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii “

3. Desemnarea castigatorului

Castigatorii vor fi desemnati de catre Organizator, prin tragere la sorti dintre persoanele fizice care au indeplinit conditiile de la punctul nr.2.

In procedeul tragerii la sorti se va folosi un site de extragere aleatorie, iar castigatorii vor fi anuntati prin email si/sau telefon dupa data de 25.08.2021

In procedeul tragerii la sorti se va extrage numarul comenzii castigatoare, premiul constand in contravaloarea comenzii extrase.

Daca un client a participat la concurs plasand mai multe comenzi in perioada campaniei, se va returna doar contravaloarea comenzii castigatoare.

Premiile consta in:

5 x premii reprezentand contravaloarea comenzii plasate pe site-ul www.cartersoshkosh.ro in perioada 01.08.2021-15.08.2021

4. Protectia datelor personale

Participarea persoanele fizice in  cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

5. Dispozitii finale

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

  • Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: office@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0374 494 886.

 

Data,                                                                                                             

29.07.2021

SC GLOBAL BABY BRANDS SRL 

REGULAMENT CONCURS CU PREMII

Card de fidelitate Carter’s OshKosh

 

 1. Organizatorul CONCURS CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”

Organizatorul  CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh“ este BABYSAFE INTERNATIONAL SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 01.08.2021-31.08.2021, in magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti 

2. Conditii de participare

Pot participa la CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh " persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul concursului:

- o persoana fizica trebuie sa achizitoneze produse din magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti in perioada 01.08.2021-31.08.2021 si sa solicite cardul de fidelitate Carter’s OshKosh

- sa ofere datele de contact in vederea emiterii cardului de fidelitate

O persoana fizica sa participe o singura data in perioada valabilitatii concursului.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor in cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh “

3. Desemnarea castigatorului

Castigatorii vor fi desemnati de catre Organizator, prin tragere la sorti dintre persoanele fizice care au indeplinit conditiile de la punctul nr.2.

In procedeul tragerii la sorti se va folosi un site de extragere aleatorie, iar castigatorii vor fi anuntati prin email si/sau telefon.

Premiile consta in:

1.Voucher in valoare de 300 RON valabil pentru o achizitie din magazin, situat in Mall SUN PLAZA

2.Ghiozdan troller Skip Hop

3.Ghiozdan Skip Hop

4. Protectia datelor personale

Participarea persoanele fizice in  cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

5. Dispozitii finale

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: sunplaza@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0749 215 440.

 

Data,                                                                                                              

29.07.2021

BABYSAFE INTERNATIONAL SRL