Termeni și Condiții

Pentru a va facilita accesul clar la informatiile si procedurile care ne ghideaza relatia cu clientii nostri, am creat o serie de Termeni si Conditii, pe care va rugam sa ii parcurgeti pentru a asigura o buna colaborare a partilor.

Prin utilizarea siteului www.cartersoshkosh.ro, vă exprimați acordul cu privire la respectarea prevederilor acestor Termeni și Condiții. In functie de modificarile legislative aparute, putem modifica din cand in cand prevederi ale acestor Termeni si Conditii. Este de datoria dumneavoastră să verificați această pagină periodic și să luați cunoștință de orice modificări aduse. Prin continuarea utilizării sitelui www.cartersoshkosh.ro sunteți de acord cu privire la orice modificare efectuată până la acel moment. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare dintre prevederile din Termeni și Condiții, vă rugăm să solicitați dezactivarea contului dumneavoastră de utilizator și să întsunrerupeți utilizarea serviciilor noastre. Pentru a ne transmite solicitarea Dvs, va rugam sa ne contactati utilizand una din metodele de contact, prezentate la pagina de Contact.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate si securitate a datelor procesate de www.cartersoshkosh.ro, in acest caz special a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi, www.cartersoshkosh.ro, in calitate de operator, orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi.

Pentru mai multe informatii privind procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, detalii veti gasi AICI

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului www.cartersoshkosh.ro, precum si la eliberarea documentelor fiscale sau de transport in urma achizitionarii de produse sau servicii.

Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat, parola fiind insa pastrata in mod criptat, fara posibilitate de decriptare.

Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania si Uniunea Europeana referitoare la protejarea datelor cu caracter personal. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.

Daca din anumite motive nu mai sunteti de acord cu procesare datelor personale sau nu mai doriti sa primiti de la noi comunicari de marketing, va rugam sa ne transmiteti solicitarea dvs. pe adresa office@cartersoshkosh.ro. Va rugam sa includeti in email datele de identificare (nume, adresa de email, numar de telefon) si sa mentionati care sunt datele pe care doriti sa le eliminam din baza noastra de date.

Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.

1. Cum se creeaza si se sterge un cont de Utilizator?

Pentru plasarea unei comenzi pe siteul nostru www.cartersoshkosh.ro, aveti optiunea de crearea a unui cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare electronică, disponibil prin butonul „Creare cont”. Aceasta nu este conditie obligatorie. Plasarea comenzii se poate face si telefonic si prin metoda prescurtata (in care nu este necesara crearea unui cont de utilizator).

Pentru crearea contului este necesară completarea tuturor câmpurilor marcate ca fiind obligatorii în formularul de înregistrare electronică. Câmpurile necesare inregistrarii Dvs. pot fi modificate oricând de către www.cartersoshkosh.ro (sau alti operatori terti). Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă nu este permisă, iar în cazul descoperirii încălcării acestei clauze www.cartersoshkosh.ro își rezervă dreptul de a suspenda/anula contul de utilizator.

Prin crearea unui cont de utilizator, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte, în caz contrar ar putea suporta consecințele acestor erori (comandă întârziată, transmisă greșit, etc). Sunteți responsabil pentru toate activitățile derulate prin contul dvs., și vă obligați să mențineți în permanență securitatea și caracterul secret al numelui de utilizator și parolei asociate cu Contul dvs. cu excepția cazului în care www.cartersoshkosh.ro acordă permisiunea în scris, puteți avea un singur Cont.

Fiecare Client este îndreptățit să șteargă contul său prin contactarea www.cartersoshkosh.ro la adresa office@cartersoshkosh.ro Orice cerere de dezactivare va fi preluată de www.cartersoshkosh.ro si va finalizată în termen de cel mult 30 de zile de la înregistrarea acesteia.

Dezactivarea nu va afecta obligațiile Clienților, rezultate din utilizarea sitelui nostru, la acel moment, menite să subziste respectivei dezactivări. www.cartersoshkosh.ro poate dezactiva un cont de utilizator sau să suspende accesul la Site în cazul în care un Client încalcă Termenii și Condițiile de Utilizare sau pentru altă conduită necorespunzătoare, fără notificare prealabilă. În cazul dezactivării contului de utilizator, www.cartersoshkosh.ro va fi îndreptățit să sisteze imediat accesul respectivei persoane la Site. În acest caz, www.cartersoshkosh.ro nu va fi răspunzător pentru daune și pierderile de profit suferite de către Utilizatorul Înregistrat sau terți, născute ca urmare a sistării accesului la un contul clientului.

2. Cum se plaseaza o comanda?

Plasarea comenzii se realizează prin selectarea produselor dorite de pe www.cartersoshkosh.ro și adăugarea lor în coș. Comanda trebuie confirmată de Client, după verificarea corectitudinii conținutului coșului de cumpărături, prin utilizarea butonului „Finalizare comandă”.

Prețul afișat la momentul finalizării comenzii contine TVA. Costul de transport este specificat in comanda, acesta este 9.99 lei in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 229 ron. Daca valoarea comenzii depaseste 229 ron, costul transportului este gratuit. Aceste costuri de transport sunt valabile pentru zonele cu acoperire GLS.

Prin plasarea comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant www.cartersoshkosh.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către părți (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii. Mailul primit initial este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs., prin care se cumpăra aceste produse, nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate.

www.cartersoshkosh.ro poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului verbal sau în scris, fără a exista obligații între părți și fără ca o parte sa poată pretinde daune, pentru următoarele situații: eșuarea / invalidarea tranzacției online (neplata facturii trimise prin email), date incomplete sau incorecte ale clientului, activitatea clientului poate produce daune www.cartersoshkosh.ro sau partenerilor noștri; livrări consecutive eșuate; alte motive obiective incluzând, dar fără a se limita la cazul în care clientul nu garantează că modul de plată este valid și că nu este obținut printr-o metodă frauduloasă sau există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

Vă rugăm să vă asigurați că adresa de e-mail și numărul de telefon pe care le-ați furnizat sunt corecte și accesibile. Dacă nu veți putea fi contactat telefonic la sosirea comenzilor la adresa dumneavoastră, www.cartersoshkosh.ro își rezervă dreptul de a anula livrarea, cu consecința păstrării produselor comandate și de a întreprinde demersurile legale în vederea recuperării daunelor pe care le-a suferit.

Datorita sistemului automatizat de colectare si a procesarii rapide ale comenzilor,  modificarea acestora nu este posibila. Desigur, vom incerca sa gasim solutii pentru fiecare situatie individuala.

In cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflata la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. 
Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

In cazul în care cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi, vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

In perioadele de promotii speciale (reduceri de pret, Black Friday, etc.) in care numarul comenzilor este foarte mare, pot aparea diferente in ceea ce priveste stocurile anumitor produse. Acestea vor fi eliminate din factura si nu vor fi achitate de catre client. Emailul trimis de sistem in momentul plasarii comenzii online nu reprezinta obligatie contractuala, aceste comenzi putand fi modificate in functie de stocurile existente la data intocmirii coletelor.

3. Cum se platesc si se livreaza produsele comandate?

Toate preturile afisate pe siteul www.cartersoshkosh.ro includ TVA.

Orice comanda plasata prin intermediul site-ului www.cartersoshkosh.ro are valoare contractuala si presupune acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare.

Livrarea produselor se face prin curier. Costul transportului se calculeaza automat pentru comenzile cu valoare mai mica de 229 Ron. Pentru comenzile a caror valoare depaseste 229 ron, nu se percep taxe de transport. Aceste tarife sunt valabile pentru livrarea in localitatile/zonele cu acoperire GLS.

Livrarea se va realiza in intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii exceptand sambata, duminica si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, in care produsul comandat nu se afla in stoc la momentul plasarii comenzii, veti fi anuntat de operatorii www.cartersoshkosh.ro in legatura cu posibilitatea de livrare la o data ulterioara, fara a garanta insa acest lucru.

Este posibil ca un produs cu stoc epuizat sa nu se mai poata readuce in stoc, respectiv pretul sau caracteristicile acestuia sa difere la o achizitie ulterioara. Produsele care nu se afla momentan in stoc nu pot fi livrate.

Datorita sistemului automatizat de colectare si procesarii rapide ale comenzilor,  modificarea acestora nu este posibila. Desigur, vom incerca sa gasim solutii pentru fiecare situatie individuala.

In cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflata la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. 
Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

In cazul în care cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi, vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

In perioadele de promotii speciale (reduceri de pret, Black Friday etc.) in care numarul comenzilor este foarte mare, pot aparea diferente in ceea ce priveste stocurile anumitor produse. Acestea vor fi eliminate din factura si nu vor fi achitate de catre client. Emailul trimis de sistem in momentul plasarii comenzii online nu reprezinta obligatie contractuala, aceste comenzi putand fi modificate in functie de stocurile existente la data intocmirii coletelor.

Factura fiscala poate fi trimisa in format electronic pe adresa de e-mail furnizata. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

www.cartersoshkosh.ro accepta plata comenzilor prin intermediul cardurilor de debit sau de credit. In cazul comenzilor anulate, dar expediate catre client, restituirea contravalorii comenzii se va face doar dupa returul coletului deja expediat.

Procesatorul de plati utilizat este Netopia Payments https://netopia-payments.com/ 

Nu se fac livrari in afara Romaniei.

4. Ce responsabilitati avem referitoare la produsele livrate?

www.cartersoshkosh.ro garanteaza inlocuirea si/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site sau cu asteptarile clientului termen de 14 de zile calendaristice de la livrarea acestora. www.cartersoshkosh.ro nu este responsabil pentru nelivrarea la timp a produselor, daca acest lucru tine de firma de curierat prin care au fost trimise. 

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Consumatorul are obligatia de a verifica produsele primite si de a anunta vanzatorul in termen de 14 zile calendaristice despre orice articol lipsa sau articol cu defect. 

Reclamatiile nu vor fi acceptate dupa acest termen.

Nu oferim serviciul de schimbare a produselor. Daca se doreste schimbarea produselor este necesar sa se faca retur si sa se plaseze o noua comanda pentru produsele dorite.

Pentru produsele returnate se va restitui contravaloarea acestora.

Pentru pastrarea caracteristicilor produselor este foarte important sa respectati instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta produselor sau in manuale de utilizare si certificate de garantie. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Stocurile de produse afisate pe site pot sa difere in anumite situatii de stocurile reale, de aceea confirmarea produselor si/sau a comenzilor va fi facuta exclusiv telefonic. Confirmarea de comanda primita prin e-mail nu ofera nici un fel de garantie in privinta rezervarii produselor sau a stocului si nu are valoare fiscala.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, culorile pot sa difere in functie de monitorul utilizat si caracteristicile acestuia (rezolutie, luminozitate etc.). Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.

Valoarea maxima a obligatiilor www.cartersoshkosh.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

5. Cum se poate returna un produs? Informatii despre dreptul de retragere.

Clientul are dreptul de a se retrage din prezentul contract în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoie de motivare. Perioada de retragere expiră la 14 zile calendaristice de la data achiziționării.

Consumatorul are obligatia de a verifica produsele primite si de a anunta vanzatorul in termen de 14 zile calendaristice despre orice articol lipsa sau articol cu defect. 

Reclamatiile nu vor fi acceptate dupa acest termen.

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii,”consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

„(1) Profesionistul (SC BABY ZERG SRL) ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.

(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.”

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014

„(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. […]

(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

(4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 click aici

Produsele returnate vor fi trimise sau aduse personal la adresa depozitului SC BABY ZERG SRL, adresa care va fi comunicata de catre agentul de vanzari in momentul in care ii este adus la cunostinta returul. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa diferita de cea specificata de agentul de vanzari.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.cartersoshkosh.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care l-ati primit.

Pentru pastrarea caracteristicilor produselor este foarte important sa respectati instructiunile de folosire, ingrijire si curatare a produsului dumneavoastra, instructiuni ce se gasesc pe eticheta produselor sau in manuale de utilizare si certificate de garantie. Aceste instructiuni sunt specifice produsului dumneavoastra si este obligatoriu sa le consultati.

Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice.

Nu oferim serviciul de schimbare a produselor. Daca se doreste schimbarea produselor este necesar sa se faca retur si sa se plaseze o noua comanda pentru produsele dorite.

Pentru produsele returnate se va restitui contravaloarea acestora.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile calendaristice incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor sau, in cazul bunurilor multiple comandate printr-o singura comanda si livrate separat, data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca trimisa prin email, posta, telefon, fax, SMS sau verbal catre SC BABY ZERG SRL la oricare din datele de contact puse la dispozitie in acest scop.

Nu este obligatorie folosirea unui anume format pentru a va anunta retragerea din prezentul contract.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.

6. Care sunt consecintele retragerii?

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Coletele trimise cu plata ramburs/restituire colet nu vor fi acceptate.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Expediati produsele sau inmanati-le direct catre noi la adresa depozitului de la care au fost expediate, adresa pe care o veti primi in scris, prin email, imediat dupa confirmarea primirii solicitarii de retragere, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Consumatorul are obligatia de a verifica produsele primite si de a anunta vanzatorul in termen de 14 zile calendaristice despre orice articol lipsa sau articol cu defect. 

Reclamatiile nu vor fi acceptate dupa acest termen.

Nu oferim serviciul de schimbare a produselor. Daca se doreste schimbarea produselor este necesar sa se faca retur si sa se plaseze o noua comanda pentru produsele dorite.

Pentru produsele returnate se va restitui contravaloarea acestora.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.

Costul transportului in cazul unui retur este suportat de catre client.

Pentru trimitetera unui retur plasati o comanda de ridicare online pe site-ul transportatorului sau telefonic.

Produsele returnate vor fi trimise la adresa depozitului SC BABY ZERG SRL. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa diferita de cea specificata de agentul de vanzari. Coletele trimise cu plata ramburs/restituire colet nu vor fi acceptate.

Adresa de livrare a returului este

SC BABY ZERG SRL
DEPOZIT KLG Europe
strada Industriilor nr. 9, Bolintin-Deal 087015, jud. Giurgiu
tel. 0753 333 666

Model de formular de retragere este indicat mai jos.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.

Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract. Asa cum am stipulat mai sus, nu este obligatoiu sa complettai acest formular tip (informarea poate fi trimise pe email, sub orice forma).

Catre SC BABY ZERG SRL,

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: …………

Comandate la data ………… / primite la data …………

Numele consumatorului …………

Adresa consumatorului …………

Data …………

Semnatura (numai in cazul notificarii pe hartie) …………

7. Care este Garantie comerciala si cea de conformitate a produselor?

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Garantia de conformitate
Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.
In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform OUG140/2021. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

8. Cupoane si carduri cadou

Cupoanele de reducere pot fi aplicate pe toate produsele, inclusiv pe cele aflate in alte promotii, mai putin pe produsele din categoria „Lichidari de Stoc”, produse ce nu suporta alte reduceri. Valoarea cuponului nu se aplica taxei de transport.

Cupoanele de reducere nu pot fi cumulate. In momentul plasarii comenzii se poate aplica un singur cupon atat pe site, cat si telefonic.

Valabilitatea cupoanelor de reducere care fac obiectul campaniilor promotionale poate fi modificata fara notificare prealabila, cu exceptia situatiilor in care valabilitatea este clar specificata.

Cardurile cadou pot fi achizitionate direct de pe site sau telefonic si pot fi aplicate pe site pe toate categoriile de produse, inclusiv pe taxa de transport.

9. Dispozitii finale si limitarea raspunderii

www.cartersoshkosh.ro depune toate eforturile ca informațiile disponibile pe site să fie corecte și actualizate, însă nu garantează autenticitatea și deplinătatea conținutului și nu își asumă termene pentru actualizarea informațiilor, cu excepția cazului în care se specifică altfel. www.cartersoshkosh.ro depune toate eforturile pentru a asigura funcționarea optimă a site-ului, dar nu este obligat și nu garantează că aceste servicii vor satisface cerințele clientului sau că acestea vor fi continue, la timp și sigure.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, clientul declară că utilizarea serviciilor furnizate va fi în întregime pe riscul său și pe răspunderea sa, și este de acord că www.cartersoshkosh.ro nu va fi răspunzător pentru orice daune care pot fi suferite de către utilizatorul inregistrat în cursul utilizării serviciilor sau site­ului, exceptând cazul în care respectivele daune sunt cauzate de catre www.cartersoshkosh.ro în mod intenționat sau sunt datorate culpei sale grave. www.cartersoshkosh.ro nu va avea nici o răspundere față de dumneavoastră pentru oricare pierderi sau daune directe, indirecte, speciale sau conexe născute din contract, în baza legii (inclusiv neglijență) sau care iau naștere altfel din utilizarea dumneavoastră sau imposibilitatea dumneavoastră de utilizare a siteului.

În cazul în care www.cartersoshkosh.ro este răspunzător față de dumneavoastră, răspunderea noastră cumulată este limitată la prețul de cumpărare al produselor pe care l-ati plătit în cadrul comenzii dumneavoastră. Nu vom fi răspunzători pentru daunele sau pierderile de profit suferite de către client sau oricare terți, născute ca urmare a încetării, modificării sau limitării serviciilor sau dezactivării contului de utilizator, datorită încălcării de către client a acestor Termeni și Condiții sau a legislației în vigoare, sau datorită unor informații sau decizii emise de autorități competente.

www.cartersoshkosh.ro nu va fi răspunzător pentru conținutul și informațiile oricăror terți, incluzând, dar fără limitare la, reclame, bannere sau alt tip de materiale promoționale, plasate pe site. Chiar dacă s-au luat toate măsurile pentru ca informația prezentată pe acest site să fie exactă și corectă, www.cartersoshkosh.ro nu poate fi răspunzătoare de inexactități care pot apărea în completarea de către Client a formularelor din site pentru finalizarea comenzii.

Clienții sunt responsabili pentru evaluarea exactității, completitudinii și utilității informațiilor furnizate în cadrul formularelor disponibile pe acest site. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Dreptul de folosinta asupra continutului – text si imagini apartine SC BABY ZERG SRL

Pentru orice sesizare legata de incalcarea dreptului de folosinta

Dreptul de folosinta asupra continutului – text si imagini apartine SC BABY ZERG SRL.

Pentru orice sesizare legata de incalcarea dreptului de folosinta sesizata pe site ne puteti contacta la adresa: office@cartersoshkosh.ro

ne puteti contacta la adresa: office@cartersoshkosh.ro

10. Politica de confidentialitate

Această Politică de Confidențialitate reglementează politicile și procedurile www.cartersoshkosh.ro referitoare la colectarea și gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați site-ul www.cartersoshkosh.ro

Această Politică de Confidențialitate se aplică exclusiv cu privire la informațiile care sunt furnizate sau colectate prin toate serviciile prestate de www.cartersoshkosh.ro prin intermediul site-ului.

11. Utilizarea Cookie-urilor

„Cookie-urile” sunt fișiere mici de date, incluzând litere și numere, stocate pe dispozitivul dumneavoastră atunci când accesează site-ul, oferind posibilitatea de recuperare a informațiilor cu privire la utilizator sau utilizatorul inregistrat având în vedere că acestea identifică site-urile/paginile utilizate de dispozitivul acestuia sau acesteia. www.cartersoshkosh.ro are dreptul (însă nu și obligația) de a instala diverse cookie-uri pe dispozitivul utilizatorului sau utilizatorului inregistrat.

www.cartersoshkosh.ro utilizează două tipuri de cookie-uri – „temporare” (care sunt șterse din dispozitivul utilizatorului sau utilizatorului inregistrat atunci când utilizatorul sau utilizatorul inregistrat închide browser-ul Internet) și „permanente” (care sunt păstrate în dispozitivul utilizatorului sau utilizatorului inregistrat până ce acesta le șterge). Cookie-urile permanente pot fi eliminate de către utilizator urmând instrucțiunile browser-ului Internet utilizat.

Site-ul poate plasa, de asemenea, cookie-uri ale terților, pentru ca terții să facă publicitate unor bunuri și servicii care pot fi de interes pentru utilizator la momentul vizitei sale pe site sau în aplicație, și pe alte web site-uri vizitate de acesta sau aceasta. www.cartersoshkosh.ro nu are acces la sau control asupra utilizării acestor cookie-uri ale terților. Aceste cookie-uri ale terților nu colectează informații precum nume, adrese de email, alte informații privind contracte sau alte date cu caracter personal care ar putea oferi oportunitatea unui terț de a identifica clienții și de a intra în contact cu aceștia.

Cookie-urile sunt utilizate de către www.cartersoshkosh.ro și pentru a păstra informații și a primi acces la informații salvate în dispozitivul utilizatorului sau utilizatorului inregistrat pentru a: asigura accesul normal și calitativ al utilizatorului sau utilizatorului inregistrat la servicii; urmări și preveni crearea mai multor conturi (respectiv înregistrarea și utilizarea mai multor conturi de către aceeași persoană) și acțiunile răuvoitoare din partea clienților; ajusta site-ul pentru a asigura afișarea sau ascunderea automată a diferitelor elemente ale site-ului în conformitate cu preferințele și setările clientului;

Cookie-urile utilizate de către www.cartersoshkosh.ro nu păstrează date cu caracter personal cu privire la client, ci urmăresc doar identificarea resurselor utilizate de către browser-ul clientului.

Clientul are dreptul, în orice moment, de a bloca accesul la și/sau a șterge informațiile salvate pe browser, utilizând setările corespunzătoare pentru browser-ul pe care acesta sau aceasta îl utilizează.

Blocarea accesului la și/sau ștergerea de cookie-uri de către utilizator pot duce la (i) imposibilitatea totală sau parțială a clientului de a utiliza site-ul; (ii) modificarea sau eliminarea preferințelor selectate anterior de către utilizator pe site (iii) înrăutățirea considerabilă a calității serviciilor oferite. www.cartersoshkosh.ro nu își asumă responsabilitatea și nu este răspunzător pentru asemenea consecințe.

Utilizatorul are dreptul în orice moment de a primi informații de la www.cartersoshkosh.ro privind datele păstrate în dispozitivul acestuia/acesteia prin trimiterea unei întrebări către www.cartersoshkosh.ro la următoarea adresă de email: office@cartersoshkosh.ro

Dacă doriți să aflați mai multe informații cu privire la cookie-uri și utilizarea acestora, puteți accesa site-ul oficial al Uniunii Europene privind cookie-uri la:http://ec.europa.eu/cookies/index_en.htm

12. Conciliere amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi solutionate prin e-mail sau cu persoana responsabila de comanda dvs., puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu una din persoanele desemnate in acest sens, utilizand adresa de e-mail: office@cartersoshkosh.ro Veti primi un raspuns la e-mail-ul dvs. in maxim 24 de ore in zilele lucratoare.

13. Informatii companie

SC BABY ZERG SRL

CUI RO36515636

Reg. Com.  J23/3668/2016

Capital social 200 RON