Politica de livrare

LIVRAREA ÎN ROMÂNIA

Pentru comenzi de minim 200 RON www.cartersoshkosh.ro oferă TRANSPORTUL GRATUIT în limita ariei de acoperire a Dragon Star Curier și Fan Courier.

www.cartersoshkosh.ro oferă livrarea prin curier, la costurile standard, la majoritatea adreselor de pe teritoriul României.

Metoda de livrare Timp estimativ de livrareCostul livrării

Curier 24-48 de ore lucrătoare 15 RON (pt comenzi sub 200 ron)

*Vă rugăm să aveți în vedere că timpul de livrare poate suferi modificări

Pentru comenzile cu valoare sub 200 RON costul livrării este de 15 RON la adresele aflate în aria de acoperire a Dragon Star Curier și Fan Courier. Mai multe detalii aici → http://curierdragonstar.ro/locatii/ și aici → https://www.fancourier.ro/wp-content/uploads/2017/08/locatiiFAN.pdf

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.cartersoshkosh.ro are valoare contractuală.

Livrarea produselor se face prin curierat. Costul transportului este specificat în cazul fiecărui produs. Livrarea se va realiza în intervalul 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptând duminica și sărbătorile legale. În cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află în stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de operatorii www.cartersoshkosh.ro în legătură cu data posibilă de livrare.

Înainte de a comanda un produs, verificați dacă acesta se află pe stoc. Produsele care nu se află momentan pe stoc nu pot fi livrate.

Factura fiscală va fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.

Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a plasa comanda.

Livrarea la mai multe adrese:

Pentru a livra produsele către mai multe adrese, vă rugăm să plasați comenzi diferite.

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.