Politica de livrare

LIVRARE PRIN CURIER

Costul de transport este 9.99 RON.

Pentru comenzi de minim 229 RON www.cartersoshkosh.ro oferă TRANSPORTUL GRATUIT în limita ariei de acoperire a GLS.

www.cartersoshkosh.ro oferă livrarea prin curier, la costurile standard, la majoritatea adreselor de pe teritoriul României.

Metoda de livrare:               Curier    

Timp estimativ de livrare*:  1 - 2 zile lucrătoare   *Vă rugăm să aveți în vedere că timpul de livrare poate suferi modificări

Costul livrării:                     Costul va fi calculat automat si va fi afisat inainte de finalizarea comenzii (pt. comenzi sub 229 ron)

Livrarea produselor se face prin curierat. Costul transportului este specificat în cazul fiecărei comenzi. Livrarea se va realiza în intervalul 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, exceptând duminica și sărbătorile legale. În cazuri excepționale, dacă produsul comandat nu se află în stoc în momentul comenzii, veți fi anunțat de operatorii www.cartersoshkosh.ro în legătură cu data posibilă de livrare.

Datorita sistemului automatizat de colectare si a procesarii rapide ale comenzilor,  modificarea acestora nu este posibila. Desigur, vom incerca sa gasim solutii pentru fiecare situatie individuala.

In cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflata la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. 
Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

In cazul în care cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi, vânzătorul va prelucra și expedia comenzile individual.

In perioadele de promotii speciale (reduceri de pret, Black Friday, etc.) in care numarul comenzilor este foarte mare, pot aparea diferente in ceea ce priveste stocurile anumitor produse. Acestea vor fi eliminate din factura si nu vor fi achitate de catre client. Emailul trimis de sistem in momentul plasarii comenzii online nu reprezinta obligatie contractuala, aceste comenzi putand fi modificate in functie de stocurile existente la data intocmirii coletelor.

Factura fiscală poate fi trimisă în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și ștampilată, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii in format tipărit.

Va rugam sa verificati datele de contact inainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numarul de telefon incorect introduse pot intarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia.

Livrarea la mai multe adrese:

Pentru a livra produsele către mai multe adrese, vă rugăm să plasați comenzi diferite.

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.

*NOU* LIVRARE LA EASYBOX

Costul de transport este 5.99 RON pentru comenzile sub 149 RON.

Pentru comenzi de peste 149 RON www.cartersoshkosh.ro oferă TRANSPORTUL GRATUIT in reteaua Easybox.