Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la data expedierii pentru a returna articolele cumpărate de pe www.cartersoshkosh.ro

Puteți găsi mai multe informații despre Politica noastră privind schimburile și returnările sau despre dreptul de renunțare în secțiunea Termeni și Condiții.

Consumatorul are obligatia de a verifica produsele primite si de a anunta vanzatorul in termen de 14 zile calendaristice despre orice articol lipsa sau articol cu defect. 

Reclamatiile nu vor fi acceptate dupa acest termen.

Nu oferim serviciul de schimbare a produselor. Daca se doreste schimbarea produselor este necesar sa se faca retur si sa se plaseze o noua comanda pentru produsele dorite.

Pentru produsele returnate se va restitui contravaloarea acestora.

Un produs este eligibil pentru retur daca este in aceeasi stare in care a fost livrat (nu prezinta deteriorari, accesorii lipsa, nu a fost purtat, spalat) si are etichetele intacte.

Costul transportului in cazul unui retur este suportat de catre client, insa va oferim cost preferential – 15 lei, in baza contractului incheiat cu Fan Courier.

Pentru trimitetera unui retur plasati o comanda de ridicare online pe https://www.fancourier.ro/courier/ sau telefonic la 021 9336 (apel normal, fără suprataxă).
Puneti plata transportului la destinatar (SC Global Baby Brands SRL – conform contract). Plata transportului, in valoare de 15 lei, va fi scazuta din suma care se va rambursa in contul dvs.

Modalitate de retur prin alta firma de curierat – in acest caz costurile sunt suportate in totalitate de catre client (expeditor).

Produsele returnate vor fi trimise la adresa depozitului SC GLOBAL BABY BRANDS SRL. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa diferita de cea specificata de agentul de vanzari. Coletele trimise cu plata ramburs/restituire colet nu vor fi acceptate.

Adresa de livrare a returului este:

SC GLOBAL BABY BRANDS SRL
DEPOZIT KLG - Parc logistic Nervia
Str. Constructorilor nr.26
Apahida, jud. Cluj
tel. 0749 240 650