Povestea noastra

Declarația brandului:

Carter's este cea mai bine vândută marcă de îmbrăcăminte pentru copii mici din America. Bucurându-ne de încrederea a generații de părinți, oferim calitate și valoare într-o gamă completă de haine, cadouri și accesorii pentru bebeluși și copii drăgălași. OshKosh B’gosh este una dintre cele mai apreciate mărci de îmbrăcăminte pentru copii din lume. Stilul care ne caracterizează se bazează pe denim, pe o paletă de culori optimiste și pe o atenție artistică la detalii. Produsele noastre evocă rădăcinile mărcii, adaptându-se totodată printr-un echilibru perfect între calitate, valoare, modă și stilul prietenos pentru copii.

Carter’s este un brand lider în îmbrăcămintea pentru copii mici. Design-urile noastre se bazează pe  calitate și inovație, calități care ne-au câștigat încrederea generațiilor de familii de-a lungul timpului.

Poți conta pe Carter’s, avem noi grijă de micile detalii, astfel încât tu să fii liber să te concentrezi asupra a ceea ce contează cu adevărat: să sărbătorești alături de micuțul tău – îmbrățișările, strângerile la piept, chicotelile și gânguritul său care îți luminează viața.

 

Viziunea Carter’s:

Copilăria trebuie să fie o sărbătoare, iar imprimeurile colorate și personajele amuzante pe care le concepem sunt inspirate din bucuria și dragostea pe care copiii le aduc în viața noastră. Sărbătorim copilăria oferind bebelușilor, copiilor și familiilor produse atent concepute, materiale de calitate și opțiuni de cumpărare avantajoase.
Ne ocupăm de micile detalii, astfel încât dvs. să vă puteți concentra pe ceea ce contează cu adevărat: să vă bucurați de copilul dvs. – și de îmbrățișările, răsfățările, chicotelile și gângurelile care vă înseninează viața.

OshKosh B’gosh oferă o îmbrăcăminte confortabilă pentru copii, prin stilul propriu care este înrădăcinat în aspectul de denim, o paletă de culori optimiste și o atenție desăvârșită și artistică asupra detaliilor. Este o îmbrăcăminte care combină perfect rădăcinile brandului cu calitatea, valoarea, moda și stilul creat cu gândul la cei mici.

În anul 2005, OshKosh B’gosh s-a alăturat familiei de branduri Carter’s. Împreună, OshKosh B’gosh și Carter’s, sunt două dintre cele mai vechi, mari și recunoscute branduri de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii din America de Nord.

Viziunea OshKosh:

După 117 ani, am decis că nu vom crește mari niciodată. Nu avem nimic împotriva îmbătrânitului. Dar nu vrem să uităm ce am fost odată. Așadar, rămânem credincioși rețetei noastre originale: vom crea în continuare produse excelente, vom pune clientul pe primul loc și vom oferi o valoare justă în fiecare zi. În 2005, OshKosh B’gosh s-a alăturat familiei de mărci Carter. Împreună, OshKosh B’gosh și Carter sunt două dintre cele mai vechi, cele mai mari și cele mai apreciate mărci de îmbrăcăminte pentru bebeluși și copii din întreaga lume. Este vorba de multă istorie – legături de familie și relații de durată cu clienții și povești de o calitate nesfârșită.
De-a lungul timpului OshKosh B’gosh a beneficiat de încrederea a generații de familii și ne dorim ca acest lucru să continue.

Echipa Carter's Oshkosh Romania

Grija si atentia pentru pentru parinti si bebe este o prioritate pentru echipa noastra. Din acest motiv, ne dorim ca experienta alaturi de Carter's OshKosh sa fie una cat mai placuta, fie ca vorba despre mediul online, fie ca vorbim despre interactiunea din magazin. Ne ocupam de micile detalii astfel incat voi sa va concetrati pe ceea ce conteaza cu adevarat - sa va bucurati de micutii vostri!

Ne bucura nespus de mult aprecierea pe care o primim din partea voastra, iar zambetele micutilor vostri sunt pentru noi cea mai mare rasplata.

Va multumim ca faceti parte din familia Carter's OshKosh!