Campanii promo

Aici poți găsi regulamentele campaniilor promoționale și ale concursurilor organizate de S.C Global Baby S.R.L sub denumirea de Carter’s OshKosh România.

Ofertele de vânzare sunt valabile pentru o perioadă limitată și sunt valabile pentru achizițiile online numai la www.cartersoshkosh.ro, dacă nu este specificat altfel. Carter’s își rezervă dreptul de a schimba sau anula promoțiile în orice moment. Ofertele sunt anulate acolo unde sunt interzise de lege.

Putem oferi marfa pe acest site la același pret la care este oferit în magazinele noastre de retail, iar promoțiile noastre pot fi la fel cu cele care se găsesc în magazinele noastre de retail. Cu toate acestea, în anumite cazuri, prețurile vor fi diferite, deoarece site-ul și magazinele pot alege să ofere articole la prețuri diferite sau pot difuza diferite evenimente promoționale la momente diferite. Din acest motiv, este posibil ca prețurile și promoțiile (de exemplu, codurile promoționale sau transportul gratuit) oferite pe acest site să nu se aplice întotdeauna în magazine și să nu se aplice întotdeauna prețurile și promoțiile din magazine (cum ar fi cupoane sau reduceri suplimentare) și pe site, dacă nu este menționat altfel.

Ofertele promoționale pot fi comunicate pe canalele noastre de comunicare (de exemplu: pe paginile de social media, prin e-mail sau pe site). În cadrul acestor campanii promoționale cartersoshkosh.ro își rezervă dreptul de a alege produse specifice pentru care va oferi o reducere de preț.

Comparațiile de prețuri se fac cu prețul de vânzare recomandat de producător („MSRP”). MSRP reprezintă o estimare a prețului la care sau peste care aceste articole au fost oferite sau vândute de comercianții. Vânzările efective s-ar putea să nu fi fost efectuate la MSRP în toate zonele comerciale, iar prețul MSRP poate să nu reprezinte prețul de piață mediu sau predominant la un moment anume. Având în vedere scara națională a ofertelor noastre, produsele noastre nu pot fi vândute la MSRP în toate locațiile. Deoarece MSRP poate varia de la prețul de retailer din zona dvs., este posibil să doriți să faceți o comparație pentru dvs. prin verificarea prețurilor altor comercianți pe internet sau local înainte de a efectua o achiziție. Reducerile procentuale sunt în afara MSRP, cu excepția cazurilor în care este menționat.

Cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, cartersoshkosh.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.