Campanii promo

Cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, cartersoshkosh.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, cartersoshkosh.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.

Regulament promotie

-30% REDUCERE LA A 4A COMANDA

 

 1. Organizatorul promotiei “-30% reducere la a 4a comanda”

Organizatorul  promotiei “-30% reducere la a 4a comanda” este SC GLOBAL BABY BRANDS SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 27.09.2021-31.12.2021, pe siteul  www.cartersoshkosh.ro

2. Conditii de participare

Pot participa la promotia “-30% reducere la a 4a comanda" persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul promotiei: 

- Incepand cu 27.09.2021 SC GLOBAL BABY BRANDS SRL va include in colete un numar limitat de taloane participante la promotie

- o persoana fizica trebuie sa plaseze 3 comenzi pe site-ul www.cartersoshkosh.ro in perioada 27.09.2021-31.12.2021. Valoarea finala (suma achitata) a fiecarei comenzi trebuie sa fie minim 300 lei.

- comenzile trebuie sa fie finalizate, livrate si achitate, nu se iau in considerare comenzile anulate sau returnate

- comenzile trebuie sa fie plasate de aceeasi persoana, pe acelasi nume. Nu se iau in considerare taloanele care contin comenzi plasate de 2 sau 3 persoane diferite.

- persoana participanta trebuie sa completeze numarul celor 3 comenzi in talonul promotiei primit in colet si sa trimita o fotografie/scan a talonului prin email pe adresa vanzari@cartersoshkosh.ro. Echipa Carter’s OshKosh va verifica corectitudinea informatiilor si va trimite prin email un cod de -30% reducere pentru o a 4a comanda.

- un numar de comanda poate fi utilizat o singura data

- comanda care include reducerea de -30% primita ca urmare a participarii la promotie nu poate fi utilizata pentru o noua participare.

- codul de reducere primit poate fi utilizat pentru o singura comanda si este valabil pana la 31.12.2021

O persoana fizica poate sa participe de mai multe ori in perioada valabilitatii promotiei, furnizand de fiecare data 3 numere de comanda neutilizate anterior si care respecta prezentul regulament.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor.

3. Protectia datelor personale

 

Participarea persoanele fizice in  cadrul promotiei “-30% reducere la a 4a comanda”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

4. Dispozitii finale

 

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea promotiei “-30% reducere la a 4a comanda”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

  • Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: vanzari@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0374 494 886.

 

Data,                                                                                                             

24.09.2021

SC GLOBAL BABY BRANDS SRL 

Regulament promotie

“Scrisoare catre Mos Craciun”

1.Organizatorul CONCURS CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun”

 Organizatorul  CONCURSULUI CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun” este BABYSAFE INTERNATIONAL SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 24.11.2021-20.12.2021, in magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti 

2. Conditii de participare

Pot participa la CONCURSULUI CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun" persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul concursului:

- o persoana fizica trebuie sa achizitoneze produse din magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti in perioada 24.11.2021-20.12.2021 si sa completeze Scrisoarea catre Mos Craciun tipizata primita in magazin

- sa ofere datele de contact in vederea notificarii cu privire la castigarea premiului

O persoana fizica poate sa participe de mai multe ori in perioada valabilitatii concursului.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor in cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun“

3. Desemnarea castigatorului

Castigatorul va fi desemnat de catre Organizator, prin tragere la sorti dintre persoanele fizice care au indeplinit conditiile de la punctul nr.2.

In procedeul tragerii la sorti se va folosi un site de extragere aleatorie, iar castigatorul va fi anuntat prin email si/sau telefon.

Premiul va fi o jucarie din brandul Skip Hop

Participarea persoanelor fizice in  cadrul prezentului CONCURS CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

5. Dispozitii finale

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea CONCURSULUI CU PREMII “Scrisoare catre Mos Craciun”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: sunplaza@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0749 215 440.

 

Data,                                                                                                              

23.11.2021

BABYSAFE INTERNATIONAL SRL

REGULAMENT CONCURS CU PREMII

Castigi contravaloarea comenzii

 

 1. Organizatorul CONCURS CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”

Organizatorul  CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii “ este SC GLOBAL BABY BRANDS SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 01.08.2021-15.08.2021, pe site-ul  www.cartersoshkosh.ro

2. Conditii de participare

Pot participa la CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii " persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul concursului:

- o persoana fizica trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul www.cartersoshkosh.ro in perioada 01.08.2021-15.08.2021

- comenzile trebuie sa fie livrate si achitate, nu se iau in considerare comenzile anulate

- in cazul in care castigatorul decide sa returneze comanda castigatoare partial/total, contravaloarea produselor returnate va fi scazuta din valoarea premiului.

O persoana fizica poate sa participe de mai multe ori in perioada valabilitatii concursului.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor in cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii “

3. Desemnarea castigatorului

Castigatorii vor fi desemnati de catre Organizator, prin tragere la sorti dintre persoanele fizice care au indeplinit conditiile de la punctul nr.2.

In procedeul tragerii la sorti se va folosi un site de extragere aleatorie, iar castigatorii vor fi anuntati prin email si/sau telefon dupa data de 25.08.2021

In procedeul tragerii la sorti se va extrage numarul comenzii castigatoare, premiul constand in contravaloarea comenzii extrase.

Daca un client a participat la concurs plasand mai multe comenzi in perioada campaniei, se va returna doar contravaloarea comenzii castigatoare.

Premiile consta in:

5 x premii reprezentand contravaloarea comenzii plasate pe site-ul www.cartersoshkosh.ro in perioada 01.08.2021-15.08.2021

4. Protectia datelor personale

Participarea persoanele fizice in  cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

5. Dispozitii finale

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea CONCURSULUI CU PREMII “Castigi contravaloarea comenzii”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

  • Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: office@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0374 494 886.

 

Data,                                                                                                             

29.07.2021

SC GLOBAL BABY BRANDS SRL 

REGULAMENT CONCURS CU PREMII

Card de fidelitate Carter’s OshKosh

 

 1. Organizatorul CONCURS CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”

Organizatorul  CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh“ este BABYSAFE INTERNATIONAL SRL cu sediul in Str. Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, in perioada 01.08.2021-31.08.2021, in magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti 

2. Conditii de participare

Pot participa la CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh " persoanele fizice cu varsta peste 18 ani, in perioada de timp mentionata mai sus.

Regulamentul concursului:

- o persoana fizica trebuie sa achizitoneze produse din magazinul Carter’s OshKosh din centrul comercial SUN PLAZA, Bucuresti in perioada 01.08.2021-31.08.2021 si sa solicite cardul de fidelitate Carter’s OshKosh

- sa ofere datele de contact in vederea emiterii cardului de fidelitate

O persoana fizica sa participe o singura data in perioada valabilitatii concursului.

Corectitudinea datelor introduse revine participantilor in cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh “

3. Desemnarea castigatorului

Castigatorii vor fi desemnati de catre Organizator, prin tragere la sorti dintre persoanele fizice care au indeplinit conditiile de la punctul nr.2.

In procedeul tragerii la sorti se va folosi un site de extragere aleatorie, iar castigatorii vor fi anuntati prin email si/sau telefon.

Premiile consta in:

1.Voucher in valoare de 300 RON valabil pentru o achizitie din magazin, situat in Mall SUN PLAZA

2.Ghiozdan troller Skip Hop

3.Ghiozdan Skip Hop

4. Protectia datelor personale

Participarea persoanele fizice in  cadrul prezentului CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”  implica acceptarea prevederile prezentului regulament, precum si acceptarea pastrarii si prelucrarii datelor personale.

5. Dispozitii finale

Organizatorul poate decide intreruperea, modificarea, suspendarea sau incetarea CONCURSULUI CU PREMII “Card de fidelitate Carter’s OshKosh”. Aceasta decizie va fi adusa la cunostinta publicului prin publicarea unui anunt pe pagina de Facebook Carter’s OshKosh Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la urmatoarea adresa: sunplaza@cartersoshkosh.ro sau puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0749 215 440.

 

Data,                                                                                                              

29.07.2021

BABYSAFE INTERNATIONAL SRL