Cardul de Fidelitate Carter's OshKosh

DISCOUNT-URI si recompense

Cu ajutorul cardului de fidelitate Carter's OshKosh te bucuri de reduceri la produsele din magazin!

Avantajele cardului:

  • Reducere standard in magazin de 10% la achizitii de min. 199 RON
  • Oferte dedicate transmise prin SMS sau email

*Reducerile nu se aplica produselor care beneficiaza de reducere de minim 50%.

Card de Fidelitate Carter's OshKosh- Termeni si Conditii Generale

1.Scop

Programul de fidelitate Carter's OshKosh (denumit in continuare "Card de Fidelitate Carter's OshKosh") este un program administrat de BABY SAFE INTERNATIONAL SRL., cu sediul in Str Louis Pasteur, nr. 76, Cluj-Napoca, Cluj, 400335, avand    C.U.I. RO33957978,    numar de inregistrare in Registrul Comertului J12/2877/2011.

In functie de numarul de achizitii efectuate la Carter's OshKosh, acest program va ofera dreptul la beneficii si/sau oferte exclusive.

Programul de Fidelitate Carter's OshKosh ofera membrilor dreptul la un card de fidelitate fizic (denumit in continuare "Cardul de Fidelitate").

2. Inscrierea in Programul de Fidelitate Carter's OshKosh:

2.1 Eligibilitatea pentru Programul de Fidelitate Carter's OshKosh:

Programul de Fidelitate Carter's OshKosh este adresat persoanelor care au o adresa in Romania (domiciliu sau resedinta, chiar temporara) si care respecta prevederile acestor termeni si conditii, inclusiv care au furnizat anumite date cu caracter personal, conform prevederilor articolului 5 "Date personale" ale acestor termeni si conditii si care au calitatea de clienti Carter's OshKosh.

Programul de Fidelitate Carter's OshKosh este adresat persoanelor cu varsta de cel putin 16 ani impliniti la data inscrierii in program.

Baby Safe International SRL isi rezerva dreptul de a solicita in orice moment un document care sa faca dovada identitatii persoanelor care doresc sa se inscrie sau care s-au inscris in Programul de Fidelitate Carter's OshKosh, in special in cazul duplicarii numelor.

2.2 Conditii pentru obtinerea Cardului de Fidelitate Carter's OshKosh

Cardul de Fidelitate Carter's OshKosh este disponibil gratuit oricarui client, la momentul efectuarii primei achizitii. Poate fi obtinut in magazinul Carter's OshKosh din mall SUN PLAZA, Calea Vacaresti, nr. 391, Sector 4, Bucuresti.

In vederea inscrierii in programul de Fidelitate Carter's OshKosh, in magazinul Carter's OshKosh de pe teritoriul Romaniei, persoana in cauza va fi invitata de catre consultantul de vanzari din magazin sa furnizeze urmatoarele date personale: nume, prenume, cel putin un canal de contact, care poate fi adresa de e-mail sau numarul de telefon, in vederea transmiterii comunicarilor din partea Carter's OshKosh.

Ulterior inscrierii clientul va primi un mesaj e-mail sau SMS, in functie de canalul de comunicare ales de catre acesta, de confirmare a finalizarii procesului de inrolare in programul de Fidelitate Carter's OshKosh, avand si posibilitatea de a-si modifica/actualiza datele si optiunile initiale.

Toate informatiile personale sunt prelucrate in conformitate cu articolul 5 "Date personale" ale acestor termeni si conditii.

2.3 Conditii pentru obtinerea Cardului de Fidelitate Carter's OshKosh:

Cardul de Fidelitate Carter's OshKosh este oferit gratuit oricarui client Carter's OshKosh, conform urmatoarelor conditii:

-oricarui client care isi da acordul pentru a primi cardul de fidelitate, dupa ce acesta a fost oferit in mod gratuit de catre unul din consultantii din magazin

-oricarui client care solicita acest card consultantilor din magazin

           

3. Conditiile de utilizare a Programului de Fidelitate Carter's OshKosh:

Cardurile Programului de Fidelitate Carter's OshKosh sunt personale si rezervate persoanelor fizice pentru uz propriu. Cardurile nu pot fi utilizate pentru achizitii efectuate de persoane juridice. Acestea sunt netransmisibilie si nu reprezinta, in niciun caz, carduri de plata.

Nu poate exista mai mult de un singur Card de Fidelitate pentru aceeasi persoana (acelasi nume, prenume, adresa, e-mail si/sau SMS), iar beneficiile asociate nu pot fi cumulate.

Baby Safe International SRL isi rezerva posibilitatea de a efectua orice verificare pentru a examina validitatea inscrierii. In cazul in care Baby Safe International SRL constata ca aceeasi persoana detine mai multe Carduri ale Programului de Fidelitate Carter's OshKosh, datele si beneficiile membrului vor fi inregistrate o singura data pe acelasi Card si cardurile suplimentare vor fi dezactivate, iar punctele si beneficiile duplicate vor fi eliminate.

Se specifica faptul ca un membru poate oricand sa acceseze spatiul sau de client in magazine sau apeland la serviciul client, telefon 0749 215 440.

Membrii se angajeaza sa utilizeze Programul de Fidelitate Carter's OshKosh in conformitate cu prevederile acestor Termeni si Conditii generale.

In caz contrar, Carter's OshKosh isi rezerva posibilitatea de a suspenda sau a inchide contul de fidelitate al membrului.

4. Beneficiile Programului de Fidelitate Carter's OshKosh:

4.1 Pentru detinatorii Cardului de Fidelitate Carter's OshKosh

Cardul de Fidelitate Carter's OshKosh permite detinatorului sau, la prezentarea acestuia, sa beneficieze de reduceri procentuale in magazinul Carter's OshKosh, situat in mall SUN PLAZA, Calea Vacaresti, nr. 391, Sector 4, Bucuresti.

Beneficii:

-Reducere standard in magazin de 10% la achizitiile cu valoare minima 199 RON

-Oferte transmise prin SMS sau email

*Reducerile nu se aplica produselor care beneficiaza de reducere de minim 50%.

5. Date personale

5.1 Mijloace de colectare

Baby Safe International SRL colecteaza datele personale ale membrului in momentul inscrierii in Programul de Fidelitate Carter's OshKosh in magazinul Carter's OshKosh.

Aceste informatii sunt colectate de catre consultantul de vanzari din magazin, prin intermediul programului de inscriere.

5.2 Categorii de date personale prelucrate

Urmatoarele informatii pot fi prelucrate din momentul inscrierii in Programul de Fidelitate Carter's OshKosh:

        • nume, prenume,

        • adresa de e-mail si/sau numar de telefon,

        • data nasterii

Adresa de e-mail si/sau numarul de telefon sunt solicitate de Carter's OshKosh la momentul inscrierii, pentru a-i transmite clientului, in functie de canalul de comunicare ales, informatii privind cardul acestuia, beneficiile aferente utilizarii cardului (inclusiv promotiile existente sau produse si servicii noi disponibile in magazine sau online).

Primirea cardului de fidelitate Carter's OshKosh presupune acceptarea prelucrarii datelor furnizate, in scopuri de marketing, conform politicii GDPR.

5.3 Scop si temei juridic

Baby Safe International SRL pastreaza informatiile referitoare la istoricul achizitiilor membrilor si la utilizarea serviciilor atunci cand acestia din urma prezinta sau introduc numarul Cardului de Fidelitate Carter's OshKosh. Datele sunt necesare pentru a gestiona eligibilitatea membrului pentru diferitele beneficii ale Programului de Fidelitate Carter's OshKosh si pentru a asigura buna executie a acestuia. Mai mult, aceste informatii sunt folosite pentru a transmite membrilor oferte, stiri sau publicitate personalizata in functie de achizitiile anterioare si/sau interesele acestora.

Datele sunt prelucrate astfel:

        • datele furnizate de persoana in cauza in vederea inscrierii in Programul de Fidelitate Carter's OshKosh sunt prelucrate in temeiul executarii unui contract (acceptarea Termenilor si conditiilor Programului de Fidelitate Carter's OshKosh si participarea la acest program echivaleaza cu executarea unui contract);

        • datele rezultate din optiunea persoanei in cauza privind canalul/ele de comunicare sunt prelucrate in temeiul consimtamantului acestei persoane;

           

5.4 Perioada de pastrare

Informatiile privind membrii sunt pastrate de Baby Safe International SRL pentru o perioada care nu depaseste durata necesara scopurilor pentru care au fost colectate, pe durata perioadei de apartenenta la Programul de Fidelitate Carter's OshKosh, plus termenul de prescriptie aplicabil in special in scopurile de a pastra dovada tranzactiilor si de a permite Baby Safe International SRL sa isi indeplineasca obligatiile legale, dupa care sunt sterse, arhivate pentru a ne indeplini obligatiile legale, sau sunt anonimizate pentru studii si statistici, dupa caz.

Datele dvs. personale prelucrate in scopul Programului de Fidelitate Carter's OshKosh si al contului de fidelitate Carter's OshKosh (in cazul in care aveti un astfel de cont), vor fi sterse in cazul in care:

        • Decideti sa parasiti Programul de Fidelitate Carter's OshKosh

Pentru a face acest lucru, trebuie sa solicitati parasirea Programului de Fidelitate Carter's OshKosh prin contactarea noastra prin posta la urmatoarea adresa: sunplaza@cartersoshkosh.ro

SAU

        • Nu mai folositi Programul de Fidelitate Carter's OshKosh

Vom considera ca nu mai folositi Programul de Fidelitate Carter's OshKosh daca nu ati efectuat nicio achizitie la Carter's OshKosh utilizand Cardul de Fidelitate in ultimii 2 ani;

5.5 Drepturile membrilor

Membrul poate oricand sa verifice si/sau sa modifice datele personale introduse in contul sau in magazine, sau pe email la adresa: sunplaza@cartersoshkosh.ro

Membrul isi poate exercita, de asemenea, in scris drepturile de acces, stergere si portabilitate

        • telefonic de Luni pana Vineri intre 10 a.m. si 8 p.m. la 0749 215 440 (apel telefonic cu tarif normal, *pentru controlul calitatii, acest apel poate fi inregistrat)

        • pe email la adresa sunplaza@cartersoshkosh.ro

           

Pentru exercitarea acestor drepturi poate fi necesara o dovada a identitatii.

De asemenea, membrul poate, in conformitate cu aceleasi modalitati, sa isi exercite dreptul de opozitie impotriva prelucrarii datelor sale cu caracter personal in scopul prospectarii si profilarii comerciale, sau sa solicite stergerea datelor sale cu caracter personal sau restrictia in prelucrare.

6. Drepturi rezervate pentru Baby Safe International SRL

Baby Safe International SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale si de a informa membrul cu privire la orice modificare prin mijloacele cele mai potrivite (scrisoare, e-mail, actualizarea noilor termeni si conditii generale pe site-ul Carter's OshKosh etc).

Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor generale ale Programului de Fidelitate Carter's OshKosh este cea care poate fi consultata pe site-ul https://www.cartersoshkosh.ro/

Baby Safe International SRL invita astfel membrii sa consulte in mod regulat site-ul https://www.cartersoshkosh.ro/

Baby Safe International SRL isi rezerva, de asemenea, dreptul de a transmite oferte personalizate anumitor detinatori ai Cardului de Fidelitate. Baby Safe International SRL isi rezerva, de asemenea, dreptul de a modifica sau suspenda Programul de Fidelitate Carter's OshKosh.

Se precizeaza ca, in cazul incetarii definitive a Programului de Fidelitate Carter's OshKosh sau al unei restructurari complete a acestuia, care implica pierderea ofertelor valabile si/sau zilelor de cumparare si/sau punctelor acumulate, membrii vor fi informati printr-un mijloc considerat de Baby Safe International SRL ca fiind cel mai potrivit (scrisoare, e-mail sau SMS, etc.).

8. Raspunderea

Baby Safe International SRL este exonerata de orice raspundere pentru toate consecintele directe sau indirecte ale eventualelor functionari defectuoase ale Programului de Fidelitate Carter's OshKosh. Cu toate acestea, in eventualitatea unei functionari defectuoase, Baby Safe International SRL va depune toate eforturile pentru ca membrul sa poata pastra beneficiile aferente acumularii de zile de cumparare si puncte.

In cele din urma, in cazul pierderii sau furtului Cardului de Fidelitate Carter's OshKosh, trebuie anuntat Serviciul Clienti Carter's OshKosh care este accesibil de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 20:00, la telefon 0749 215 440 (numar cu tarif normal), email sunplaza@cartersoshkosh.ro sau in magazine.