Alatura-te Campaniei #daruimfericire!

Impreuna #daruimfericire!

Alatura-te campaniei noastre #daruimfericire si doneaza hainute pentru micutii aflati in nevoie!

Este atat de frumos sa daruiesti! Prin Campania #daruimfericire ne propunem ca, impreuna cu voi, sa ajutam cat de mult putem copilasii aflati in nevoie, dar si sa aducem un zambet pe fetele micutilor. Fericirea lor este extrem de importanta pentru noi! 

Obiectivul nostru este sa ajutam cati mai multi copilasi defavorizati, aflati in zone greu accesibile. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti hainute Carter’s OshKosh pe care nu le mai folositi, pentru a le dona ulterior.  In urma donatiei, noi te vom rasplati cu un voucher de 50 RON pe care il poti folosi ulterior la o alta comanda.

Hainele care urmeaza a fi donate trebuie sa fie intr-o stare buna si sa fie igienizate, pentru a putea fi purtate.

Implica-te si tu si fa un copilas fericit!Cum trebuie sa procedez daca vreau sa donez hainute?

Intregul proces este extrem de simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un email pe adresa office@cartersoshkosh.ro prin care sa ne spui ca vrei sa donezi hainute Carter’s OshKosh si sa ne lasi adresa de ridicare, impreuna cu numarul de colete care trebuie ridicate.

Noi vom prelua cererea ta in cel mai scurt timp si vom trimite un curier pentru a ridica coletul. Dupa ce avem confirmare ca a ajuns coletul in depozitul nostru, vei primi pe email un voucher pe care il poti folosi pentru o alta comanda pe site-ul nostru.

Voucherul primit este de 50 RON CADOU la comenzi de min. 199 RON plasate pe site-ul nostru. 

Fiecare persoana va primi un singur voucher, indiferent de cate produse / colete va dona sau daca va face cereri de ridicare multiple.

 

*Voucherul poate fi utilizat la o singura comanda si este valabil in perioada 01-31.12.2021

**Campania #daruimfericire este valabila pe toata perioada lunii Noiembrie.